Ucuz PS4 fiyatları

Beklenilen an geldi ve Sony yeni ürünü olan PS4’ü tüm dünyaya tanıttı. Dünyada milyonlarca kişinin uzun bir vakitten beri beklediği, ve Xbox ONE’dan hoşnut olmayanların da değişik bir alternatife yöneldiği dönemde, PS4; kuvvetli işlemcisi ve yeni nesail Radeon grafik kartıyla , oyun dünyasına yeni bir soluk getirmiş vaziyette. PS4 ücretlerininde, Xbox one a göre daha ucuz olmakla beraber , vasati 1500 TL civarında satışa sunulmakta.

Bütün teknosa mağazalarından edinebileceğiniz PS4 ü ayrı olarak taksitle de alabiliyorsunuz. İnternetten online sipariş olarak verdiğinizde de, PS4 ücretlerinin daha ucuza bulunabileceği belirtiliyor. Ayrı olarak ilk aldığınız anda 2 tane de süper oyun armağan olarak veriliyor. FIFA 2014 bildiğiniz gibi artık dünyada bir klasik olmuş vaziyette. Her yıl futbol severlerin merakla beklediği FIFA serisini artık PS4 farkıyla oynamak olası. PS4’ün akıl almaz grafik özellikleri, FIFA 14 ün muhteşem görüntüsüyle birleşince , ortaya saatlerdir başından kalkamayacağınız bir oyun ortaya çıkıyor.

Killzone ise PS4 ücretine ödediğiniz paranın karşılığını tam manasıyla alabileceğiniz bir first person shooter tarzı oyun. Oyunun grafikleri PS4 ün teknolojik özellikleriyle tamamiyle uyumlu ve görüntüdeki kaliteyi görünce hayrete düşüyorsunuz. Sony PS4, yakında çıkacak olan 180 tane PS4 uyumlu oyunlada , konsol dünyasının tahtına kurulacak gibi gözüküyor. Daha fazla pahalanmadan tavsiyem sizinde hemen bir tane PS4 edinmeniz.

Leave a comment